Raktáron

Nicholas Goodrick-Clarke: A nácizmus okkult gyökerei

Egyedi árucikk (utolsó darab)!
"Az angol történész könyve tudományos alapossággal tárja fel azon ausztriai és németországi okkultista csoportok leglényegesebb jellegzetességeit, amelyek a huszadik század első négy évtizedében politikailag szélsőjobboldali érdeklődést és elkötelezettséget mutattak. A szerző…
12 000 Ft
[32.87EUR] / db
"Az angol történész könyve tudományos alapossággal tárja fel azon ausztriai és németországi okkultista csoportok leglényegesebb jellegzetességeit, amelyek a huszadik század első négy évtizedében politikailag szélsőjobboldali érdeklődést és elkötelezettséget mutattak. A szerző összefüggést állapít meg a Madame Blavatsky-féle teozófia és e csoportok nézetei között. Olyan személyek életútját írja le, mint Guido von List, Jörg Lanz von Liebenfels, Rudolf von Sebottendorff, Karl Maria Wiligut és mások; nem feledkezve meg azon szervezetek – a Guido von List Társaság, az Új Templomosok Rendje, a Thule Társaság, a Germanenorden, az SS okkult irányultságai – ismertetéséről sem, amelyeknek e személyek vagy alapítói, vagy pedig vezetői voltak. Az életutak leírása során a szerző bemutatja, hogy ezek a személyek milyen kapcsolatban álltak a német nemzetiszocializmus bizonyos meghatározó képviselőivel, vagy ha nem is álltak személyes kapcsolatban, eszméik mennyiben voltak hasonlóak a nemzetiszocialista eszmékhez.
A szerző rendkívül átfogó és precíz kutatómunkát végzett; ezt jelzi a könyvben található rengeteg hivatkozás és a témával kapcsolatos kiterjedt bibliográfia is. A könyv óriási segítség tehát azoknak, akik még mélyebben szeretnék megismerni ezt az izgalmas témát." Nagyon jó állapotú antikvár kötet.

Szállítás

Foxpost csomagautomata

Foxpost csomagautomata


Előreutalás után.

Szállítási díj: 799 Ft Ingyenes 15 000 Ft értékű rendelés felett.

Posta Csomagautomata


Előreutalás után!

Szállítási díj: 890 Ft Ingyenes 15 000 Ft értékű rendelés felett.
Pick Pack Pont

Pick Pack Pont


Előreutalás után.

Szállítási díj: 899 Ft Ingyenes 15 000 Ft értékű rendelés felett.

Postai szállítás


Előreutalás után!

Szállítási díj: 1 500 Ft Ingyenes 15 000 Ft értékű rendelés felett.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek